Prijs

Wat kost de show?   (tarieven van 150€ tot 400€)

De prijs is niet afhankelijk van het programma maar van de duurtijd, de locatie en de aard van uw feest.

Voor grote bedrijven, overheidsoptredens of sinterklaas shows geldt 300€ voor een standaardshow en 400€ voor de maxi-show. Voor particuliere feestjes gelden de goedkopere tarieven hieronder.

Alles zit inbegrepen behalve het transport (0.33€ per afgelegde km heen en terug vanuit Vilvoorde) en de huur van geluidsversterking (enkel bij grote groepen).

Doordat Presto soms twee shows op één middag kan combineren blijft de prijs voor verjaardagsfeestjes erg democratisch.

 • MINI SHOW (150€)

  De Mini show omvat 45 min kindergoochelen (zonder de trucs met duifjes & vuur) en kost 150 EUR + transport. In deze show helpen de kinderen van op hun plaats de goocheltrucs ingebed in verhaaltjes tot een goed einde te brengen met toverspreuken.

  Hierbij wordt goochelen dus gecombineerd met leuke verhaaltjes (deze show is zonder levende dieren), dit is een ingekorte versie van de show, speciaal om het betaalbaar te houden voor minifeestjes uit de nabije omgeving. Enkel voor optredens in regio Brussel (max op 20 km vanuit Vilvoorde) anders is deze formule voor Presto – gezien de lange reistijd – onrendabel.

 • VOLLEDIGE SHOW (200€)
  De “standaard” show is Presto’s beroemde act voor verjaardagsfeestjes en omvat 45 min kindergoochelen + 15 min finale (met levende dieren en vuur waarvan U stukjes kan zien in de videofragmenten) en kost 200 EUR + transport.Omschrijving: eerst 45 min kindergoochelen met veel interactie en vervolgens (na een pauze van 15 min) een straffe finale met snelle trucs, vingervlugheden en in het bijzonder “het-tevoorschijn-toveren-van-doekjes, balletjes, geld, touwen, vuur en levende duifjes”.

  Deze finale verloopt op muziek en op het einde mag de jarige of de gevierde persoon meehelpen bij een straffe truc. Mocht U niet weten welke show te kiezen, deze voorstelling is de perfecte show voor kinderfeestjes en wordt in 99% van de gevallen geboekt.

  Het tarief van 200€ + transport geldt voor privé-optredens (max op 50 km vanuit Vilvoorde) (tot bvb. Leuven, Mechelen, Aalst, Antwerpen-stad, Sint Niklaas, Halle,…) en voor kleine groepen, een klasje of bvb. een opvang. Een volledige show voor “grote” groepen (volledige school, bedrijf of sinterklaasfeest) kost 300€.

  Ook indien uw feest verder plaatsvindt en indien U geen rekening kan/wenst te houden met combinatiemogelijkheden geldt het tarief van 300€ omdat U Presto dan voor die datum “exclusief” reserveert en hij geen andere shows meer kan aannemen die dag.

  -> Er zijn echter weinig mensen die hiervoor opteren, de meeste aanvragers hebben er geen bezwaar tegen om hun show dan om 13u45 te laten starten i.p.v. om 14u15, of om 16u45 i.p.v. om 16u15,enz…  zo kunnen ze ook van het voordelige tarief van 200€ + transportkosten genieten.

  Uiteraard is dit enkel mogelijk als de reistijd dit toelaat. Erg verre optredens of shows over de landsgrens kosten altijd 300€ + transport.

  De totale kostprijs (all-in) wordt ook meteen uitgerekend zodra U mailt om een datum te checken. Meestal kiest men als beginuur voor 14u15 of 16u15.  Indien uw locatie “ver” ligt kan U er dus voor opteren om de show iets vroeger of later te laten starten en dan geldt het voordelige tarief van 200€ + transport.

   

 • MAXI SHOW (300€)
  De Maxi show omvat 45 min kindergoochelen + 45 min kindergoochelen + 15 min finale en kost 300€ + transport (400€ voor bedrijfsfeesten, overheidsoptredens, culturele centra of sinterklaasfeesten).Hierbij krijgen ze twee keer een volledige show van 45 min en als afsluiter de 15 minuten durende finale met levende dieren en vuur. Deze optie is bijzonder geschikt voor langdurige feesten en bedrijfsfeesten waarbij de kinderen gedurende een lange tijd kunnen bezig gehouden worden.

De prijs van een maxishow geldt voor alle provincies, afstanden of beginuren omdat U bij zo’n “dubbele show” de goochelaar voor die ganse datum “ter beschikking heeft”.

Wil U snel de totaalkost incl transport ontvangen of weten hoeveel de show precies kost voor uw situatie? Klik dan meteen om uw datum te checken via deze link.

Prijzen inclusief 6% btw. Afrekening dag zelf in contanten – voorschot niet nodig.